fredag 6 januari 2012

2010 - 2012

Jag tycker att de är väldigt kul att jämföra bilder då och nu, så här kommer en liten bildserie på Maiga från sommaren 2010 då vi började ta hand om Maiga.





Bilderna är från våran första träning för tränare. I början på sommaren 2010. Haha kan bara skratta nu.. Usch så hon såg ut i kroppen :( Och ja red verkligen inte bra där om man jämför med nu. Men här ser man ju att vi har utvecklats enormt mycket!

Augusti 2010.

Oktober 2010.

November 2010.

December 2010.

Mars 2011. Här började de hända saker med Maigas kropp. Innan var hon mest fet, men av fettet så kunde vi börja bygga muskler. ;)

Vi åkte med Maiga till Stockholm för att spela in scener till dramaserier Anno 1790 som gick på SVT1 i höstas.

Mamma tränade för Göran, April 2011.

Maj 2011.

En träning som gick ganska bra i Maj.

Det var en dressyrtävling på ridklubben som vi var med på i Maj. Haha det gick väll sådär..

Åkte på fälttävlansläger på Baståsen i början av Juni. Det var det roligaste jag någonsin gjort i hästväg! Maiga blev en helt annan häst ute i terrängen och hoppade allt! :D Det var så kul, vill dit nästa sommar igen! Och i vår ska vi ta fälttävlanskort :)

Efter ridlägret så fick Maiga sommarlov i cirka 5 veckor. Hon blev så rund och go i kroppen, men tappa inte mycket muskler alls! Red henne högst 2 ggr i veckan och då red vi ut. Det var så mysigt att ha henne ute på landet. Hon stog hos Mia som ägde henne innan oss. Dom har ett jättefint litet nybyggt stall med stooora hagar. Maiga gick med nya voltigehästen Cato, 5 år gammal. Dom blev ett litet kärlekspar. :)

Oktober 2011. Maiga kom tillbaka till Hamre i mitten på Augusti och vi fortsatte att träna för Göran. Men de kändes som vi inte utvecklades nå mer när vi träna för honom.. Vi behövde någonting nytt..

Så i November 2011 började vi att träna för Pia Berg, och så småning om så startade vi våran förta Lokala LB:3! :) Det gick ju inte kanonbra, slutade på 46 % ungefär. Men ja var glad ändå! Trodde att ja skulle glömma programmet hela tiden.. Och jag gjorde misstaget att gå för tidigt från framridningen.. Skrittade utanför ridhuset i cirka 10 minuter innan vi kom in på banan. Både jag och Maiga stelnade till ordentligt :/ Men de ska jag komma ihåg till nästa gång!

Nu har jag inga fler nya bilder från träningarna på datorn, de är i kameran fortfarande. Men det går så himla bra nu och Maiga är pigg, glad och frisk! Vi tränar för Pia en gång i veckan och hon har hjälpt oss enormt mycket! Även Mikaela tränar vi för ibland och hon kommer med riktigt bra tips. Det är så kul med människor och tränare som verkligen engagerar sig! Ska lägga upp lite bilder/filmer från när jag tränar för Pia.

Men så här har våran tid med Maiga sett ut i korta drag.
Viklen fantastisk häst man har, som utvecklas varje dag! <3 Det här trodde jag aldrig om Maiga, men hon slutar aldrig att förvåna oss. :)

2 kommentarer: